Richtlijn 36: (Wedstrijd)sporters en fysiek zeer actieve individuen  

Doelgroep: (Wedstrijd)sporters en fysiek zeer actieve individuen
13-06-2022
Auteur(s): Daan Hoogervorst, Tjieu Maas en Floris Wardenaar

Daan Hoogervorst

Daan Hoogervorst, MSc. is onafhankelijk onderzoeker, Head of Nutrition bij Ribble Weldtite Pro Cycling en heeft een achtergrond binnen de fysiotherapie en musculoskeletale revalidatie. In het dagelijks leven vertaalt Daan wetenschap naar de praktijk.

Klik hier voor een overzicht van alle artikelen van deze auteur.

Tjieu Maas

Tjieu Maas, Drs. is hoofddocent bij HAN University Academie Sport en Bewegen en heeft een achtergrond in (sport)diëtetiek, fysiotherapie en bewegingswetenschappen. Tjieu verzorgt onderwijs in de Minoren Sport en voeding, Blessurepreventief samenwerken en Voeding- en Beweegcoach en schrijft blogs voor www.eigenkracht.nl en www.zowerkthetlichaam.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle artikelen van deze auteur.

Floris Wardenaar

Floris Wardenaar, PhD. is assistant professor aan de Arizona State University. In het verleden werkte hij als hoofddocent en teamleider Sports and Exercise Nutrition bij HAN University Academie Sport en Bewegen en was hij als sportdietist teamleider van het voedingsteam van Team NL. Het doel van Floris zijn onderzoek is om bij te dragen aan de kennisontwikkeling op het gebied van sport en voeding voor (gezondheids)professionals in de sport.

Klik hier voor een overzicht van alle artikelen van deze auteur.
 

Harde kaart

 

U moet inloggen om het volledige artikel te kunnen zien

Inloggen

Abonnement aanvragen