Richtlijn 46: Allergische voedselovergevoeligheid bij volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar  

Doelgroep: Kinderen vanaf 1 jaar en volwassenen met een allergische voedselovergevoeligheid
01-05-2021
Auteur(s): Anouska Michelsen-Huisman, Dieuwke Schregardus en Jessica van der Velde-Elbersen

Anouska Michelsen-Huisman

Anouska Michelsen-Huisman is diëtist in Ziekenhuis Sint Jansdal Harderwijk op de afdeling diëtetiek en is lid van de Diëtisten Alliantie Voedselovergevoeligheid.

Klik hier voor een overzicht van alle artikelen van deze auteur.

Dieuwke Schregardus

Dieuwke Schregardus is diëtist bij Voedingsadviesbureau Eiwitten&Zo, is tevens werkzaam in het AUMC, locatie AMC, afdeling dietetiek en is lid van de Diëtisten Alliantie Voedselovergevoeligheid.

Klik hier voor een overzicht van alle artikelen van deze auteur.

Jessica van der Velde-Elbersen

Jessica van der Velde-Elbersen heeft een eigen diëtistenpraktijk en is lid van de Diëtisten Alliantie Voedselovergevoeligheid.

Klik hier voor een overzicht van alle artikelen van deze auteur.
 

Bijlage 4 Checklist dieetbehandelingsrichtlijn Allergische voedselovergevoeligheid bij volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar

 

U moet inloggen om het volledige artikel te kunnen zien

Inloggen

Abonnement aanvragen